Revansot vettek

A budaörsi rendőrök két etyeki férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Sándor 22 éves és K. Dániel 20 éves etyeki lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. Dániel 2015. január 17-én a délelőtti órákban munkahelyén szóváltásba keveredett az egyik kollégájával, aki tenyérrel arcon ütötte a 20 éves férfit. Ezután K. Dániel az üzem területét elhagyta. Még a bűncselekmény elkövetésének napján 18 óra 50 perc körüli időben F. Sándor, K. Dániel valamint két – ez idáig ismeretlen – társuk elégtétel vétele céljából gépkocsival elindult a cég telephelyéhez. Útközben az 1. számú főúton találkoztak a sértettel, aki az út szélén gyalogolt.

 

F. Sándor és társai a sértett mellé hajtottak, leszólították, majd a kocsiból kiszállva a földre rángatták és rugdosni kezdték. A földön fekvő sértettet kabátjánál fogva a gépkocsijuk irányába húzták, majd K. Dániel maga elé térdeltette a férfit és többször megütötte, majd fojtogatni kezdte.

 

Ezt követően a gyanúsítottak egyike megkérdezte a földön fekvő sértettől, hogy mennyit ér neki az, ha a verést abbahagyják. A férfi ekkor a nála lévő készpénzt átadta a bántalmazóinak, így K. Dániel és társai a helyszínt gépkocsijukkal elhagyták.

 

K. Dánielt és F. Sándort a budaörsi rendőrök 2015. január 18-án – a kora reggeli órákban – otthonukban elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket.

 

A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.