Véradó megbecsülési ünnepség tombolás véradással Budaörsön

(Budaörs, 2014. december 11. – Budaörsi Infó) 2014. december 12-én Véradó megbecsülési ünnepséget tart a Vöröskereszt budaörsi szervezete. Az ünnepséggel párhuzamosan véradásra is lesz lehetőség, fél 12-től az Auchanban, 16,30-tól pedig az Ifjúsági Klubban, a Károly király úton.

 

A Véradó megbecsülési ünnepség 2014. december 12-én 17 órakor kezdődik a Városi Ifjúsági Klubban. A Vöröskereszt budaörsi szervezete ezzel az ünnepséggel szeretné megköszönni a véradóknak az eddigi együttműködést.

Nagy Éva a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete 1. számú Területi Szervezetének területi munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy néhány helyi vállalkozó és magánszemély által felajánlott ajándékkal kívánnak kedveskedni azoknak, akik már 25-, 50-, 75- vagy 100-szoros véradók.

„A Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság jóvoltából 3 ajándékkosarat sorsolunk majd ki a jelenlévők között, a rendezvény végén (18,30). Az Ipacs Pincészet 6 üveg prémium minőségű bort ajánlott fel, az Örs taxi 4 Budaörs területén érvényes taxi-bónt, a Budaörsi Latinovits Színház pedig 4 páros belépőt az Orpheum című előadására. Ezek az ajándékok a meghívott többszörös véradók között kerülnek kiosztásra.”

 

Kisberk Balázs a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy pénteken az Ifjúsági Klub bejárata mellett a Budaörsi Gazdapiac gazdái közül 3-an bort, tejtermékeket, sajtokat és többféle mézet fognak kostóltatni a rendezvényre érkezőkkel.

„3 db 10 000 Ft értékű ajándékkosarat, és 3 üveg bort is felajánlott a bizottság a Vöröskereszt számára, amiben napi cikkek találhatóak. Aki ezen a napon eljön vért adni a Városi Ifjúsági Klubba vagy részt vesz az ünnepségen, az kap egy tombolát, amivel majd ezeket a kosarakat lehet megnyeri.”

 

Érdekes programnak ígérkezik a pénteki rendezvény. Aki teheti, vegyen részt ezen a rendkívüli tombolás véradáson!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

 

facebook:

1 Komment

  1. […] ahogy már korábbi cikkünkben is olvashatták a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság felajánlott a jeles […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.