A Generációk Országos Találkozóján díjat kapott a Budaörsi Rendőrkapitányság is

(Budaörs, 2014. október 21. – Budaörsi Infó) A Nemzedékek Biztonságáért Alapítvány és az Országos Rendőr-főkapitányság által 2014. október 18-án Budapesten a Vágóhíd utcában ismételten megrendezésre került a Generációk Országos Találkozója, melynek során ünnepélyes keretek között elismerések átadására került sor.

Idei évben Papp Károly r. altábornagy rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány elismerését kifejezve serleget adományozott a Budaörsi Rendőrkapitányság részére, mellyel „a fiatalok kulturált és biztonságos közlekedésre való nevelése, a bűn, a baleset és a drog megelőzése érdekében” folytatott egész éves áldozatos munkáját kívánta megköszönni.

 DSCF0002 (1)

A díjat Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy rendőrségi főtanácsos, rendészeti főigazgató, országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át Galuska-Tomsits László r. ezredes Úrnak, a Budaörsi Rendőrkapitányság vezetőjének.

A Nemzedékek Biztonságáért Alapítvány külön elismerését és köszönetét fejezte ki Nádházi Brigitta r. főhadnagy asszonynak, a Pest Megyei Baleset-megelőzési Csoport vezetőjének, aki az óvodás és iskoláskorú gyermekek biztonságos közlekedésre való neveléséért tett áldozatos munkájáért tárgyjutalmat adományozott.

Gátiné Budai Boglárka r. főhadnagy, a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Helyszínelő és Balesetvizsgáló Alosztály vezetője, valamint Szeremlei Csilla r. őrmester, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság állományának tagja is elismerésben részesült a 2013/14-es tanévben végzett példaértékű munkájukért.

 DSCF0001

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.