Ingyenes elsősegély előadás kedden Budaörsön

(Budaörs, 2014. október 11. – Budaörsi Infó) Elsősegély esetek címmel előadássorozatot szervez a Budaörsi Mentőállomás. Minden hónap második keddjén 17 órától 19 óráig az Illyés Gyula Gimnáziumban. Az első előadás 2014. október 14-én lesz. Fiatalokat és felnőtteket is egyaránt várnak, akiket érdekel az otthoni elsősegélynyújtás, akik szeretnék tudni, hogy hogyan tudnak segíteni bajbajutott társaikon.

 

Mordavszky Viktor, a Budaörsi Mentőállomás munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az előadássorozat az életben is előforduló vészhelyzetekről és azok ellátásáról (gyermek- és felnőtt traumák, égés, forrázás, áramütés, mérgezések, újraélesztés, hogyan-mikor-kihez fordulhatunk professzionális segítségért: háziorvos-ügyelet-mentő) fog szólni.

 

keklapmas_nap20_mordavszky_viktor

Mordavszky Viktor

 

“Budaörs Város Önkormányzata és az Illyés Gyula Gimnázium támogatásának köszönhetően jöhetett létre ez a programsorozat, a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány szervezésében. Az elődadásokat a Budaörsi mentőállomás munkatársai, és meghívott előadók fogják tartani.”

Figyeljék a híradásokat és lehetőségeik szerint, vegyenek részt minél többen az előadásokon! Az első előadás 2014. október 14-én lesz.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.