3. vk – RUSVAI MÁRTON PÉTER: „Nem lehet már jobbra-balra tologatni a papírokat, hanem cselekedni kell!”

(Budaörs, 2014. szeptember 24. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 

RUSVAI MÁRTON PÉTER: „Nem lehet már jobbra-balra tologatni a papírokat, hanem cselekedni kell!”

Jobbik Magyarországért Mozgalom

3. választókerület

 

 

Milyen problémák vannak az ön választókerületében, amelyek megoldásra várnak?

Ami a legfontosabb, hogy a képviselőknek mindenképpen foglalkozni kell a körzetben élő emberek problémáival. A Frankhegyen a közművesítés, csapadékvíz elvezetés és a közbiztonság kiemelten kezelendő. A betörések száma is nagyon magas ezen a területen.

A közlekedésen is javítani kell, mert vannak olyan utcák, mint például az Öntő és a Semmelweis utca, amelyeknek nagyon megemelkedett a  forgalma az elmúlt időszakban.

Szorgalmazni kellene a parkosításokat is. Volt tapasztalatom abban is, hogy az ősfákat kivágták és inkább díszfa csemetéket preferáltak. Három-négy évvel ezelőtt az utcakép is sokkal szebb volt. Parkokkal és játszóterekkel egy családias közeget kellene kialakítani.

 

 

3_korzet

3. választókerület

 

Miért szeretne képviselő lenni?

Szeretném a választókerületemben lévő embereket aktívan szolgálni és az ő érdekeiket képviselni. Vannak olyan generációs problémák, amelyek már sok ideje húzódnak. Vannak olyan problémák, amiket nem 5 év múlva kellene megoldani, hanem most. Úgy gondolom, hogy ezt nem lehet tovább húzni. Nem lehet már jobbra-balra tologatni a papírokat, hanem cselekedni kell! Ezért szeretnék képviselő lenni, hogy végre valaki a tettek mezejére lépjen!

 terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Mit üzenne a választópolgároknak, miért szavazzanak önre?

Fiatal és dinamikus vagyok. Erőmön felül is meg tudnám oldani az olyan dolgokat, amik az idősebb jelölteknek már nehezebben menne.

A fiatalság világképét képviselem. Ismerem a választókerületemben élő embereket és a problémáikat is. Ezeket meg is tudnám oldani. A cél az, hogy a választókerületben mindenkinek mosoly legyen az arcán és csupán pártindíttatásból, vagy csak érdekkülönbségből ne ütközzenek össze az emberek, akár a hivatallal, akár egymással.

 

Történt fejlődés az elmúlt négy évben az ön választókerületében?

Nem tapasztaltam semmit. Fórumokat nem láttam. Engem, mint lakost nem értek el. Ezzel a résszel, ahol én lakom nem foglalkozott a képviselő eleget. Egységesen kellene foglalkozni az egész választókerülettel. Nem lehet csak az egyik felével törődni, a másikat meg ott hagyni négy évre. Az nem megoldás, hogy az egyik utcában megoldják a vízelvezetést, a másikban meg nem.

  

Milyen erősségei vannak, amelyeket fel tudna használni Budaörs érdekében, amennyiben megválasztják?

Én agrármérnöknek tanulok és szeretném az itt megszerzett szakmai tapasztalataimat felhasználni Budaörs érdekében.

Számomra nagyon lényeges, hogy személyesen találkozzak a választóimmal. A programom a választók hozzászólásai, kritikái alapján van felépítve. Mi nem csak kitalálunk egy programot, hanem az emberekkel együttműködve hozzuk létre.

Azt szeretném, hogy ne úgy nézzenek rám, mint egy képviselőjelöltre, hanem egy akarok közülük lenni, mert egy is vagyok közülük. Az ő érdekeiket, a választókörzetemnek az érdekeit akarom képviselni. Engem bárki megkereshet, házhoz is megyek, baráti viszonyt szeretnék kialakítani.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.