A szeptemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2014. szeptember 06. – Budaörsi Infó) ‘Kampányban vagyunk’ főcímmel megjelent a szeptember havi Budaörsi Infó. A hétvége folyamán keressék postaládájukban. Ez a hónap azonban nem csak a helyi választások miatt lesz más, hanem azért is, mert ebben a hónapban két lapszámmal jelentkezünk! Választási különszámunkat szeptember 25-e körül keressék a postaládájukban. Megéri majd megnézni! 

 

Ismét eltelt egy hónap, és az iskola mellett beindultak a választási kampányok is. A képviselő- és polgármesterjelöltek már lázasan gyűjtik az ajánlásokat, mi több, időközben már van hogy be is fejezték. Mi pedig folyamatosan gyűjtjük az anyagokat az indulókról, hogy még a választások előtt friss és hiteles információkkal szolgálhassunk az olvasóink számára.

Bízunk benne, hogy hozzá tudunk majd járulni ahhoz, hogy az idei helyi önkormányzati választások alkalmával a döntésük ne csupán egy X legyen, hanem egy végiggondolt, megfontolt választás.

 

budaorsi_info_szeptember

 

Szeptemberi újságunkban már olvashatnak az idei képviselőjelöltekről. A lapzártáig beérkezett indulók névsorát megtalálhatják a hatodik oldalon.

Szó esik az újságunkban a régóta húzódó Óvárosi Gazdapiac kérdéséről, és arról is, hogy az iskola kezdésre hogyan készüljenek fel a szülők és a gyerekek is egyaránt.

Képes oldalunkon az augusztus 20-ai rendezvényt, az Anyatejes napot és az Idesüss – Budaörs napját eleveníthetik fel.

 

budaorsi_info_szeptember3

A helyi – és nemzetiségi önkormányzati választásokról a 9-dik oldalon olvashatnak bővebb információkat dr. Tasnádi Ferenctől a Helyi Választási Iroda tagjától, aki törvényességi ellenőrként dolgozik.

Ebben a hónapban tehetségkutató rovatunk két budaörsi fiatalembert karolt fel, akik a Ki Mit Tube versenyen az élmezőnyben szerepelnek. Diószegi Kiki és Csordás Balázs a Kiki Covers produkcióval néhány hét alatt meghódították az internet népét, és felhívták magukra a nagyközönség figyelmét.

 

budaorsi_info_szeptember2

Kiváló zenei produkcióval kápráztatják el a nagyérdeműt, ezért megéri megnézni, és nem csak meghallgatni, hanem szavazni is rájuk, hisz ez egy kiváló lehetőség lenne a fiúk számára, hogy elindulhassanak ezen a pályán. Aki szeretné támogatni a két tehetséges budaörsi fiút, az erre a linkre kattintva, szavazatával ezt megteheti:

Szavazok a Kiki Covers-re! Támogatom a budaörsi tehetségeket!

 

budaorsi_info_szeptember5

 

Újságunkba még több érdekes információt tudhatnak meg a budaörsi fiúkról és a város életét érintő egyéb ügyekről is.

Keressenek, szeressenek minket!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.