Orális szexre kényszerítette

A rendőrök elfogtak egy 38 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Cs. László 38 éves biatorbágyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. június 17-én 19 óra és 23 óra közötti időben egy biatorbágyi családi házban az ott lakó sértettet akarata ellenére lehúzta az ágyról, lefogta és megfenyegette, majd a ruhátlan nemi szervét a nő arcához tette és orális szexre kényszerítette. Mivel a sértett erre nem volt hajlandó  Cs. László többször megütötte.  A nő ezt követően kiszabadította magát a férfi szorításából és értesítette a rendőrséget.

A férfit a járőrök a helyszínen elfogták és Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

A gyanúsított ellen a további büntetőeljárást– őrizetbe vétele mellett- a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.