Székely Bulcsú: „Nincs fontosabb, mint a budaörsi lakosság megelégedettsége!”

(Budaörs, 2014. május 21. – Budaörsi Infó) A budaörsiek régi vágya teljesült, amikor a Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand 2010 tavaszán megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt. Székely Bulcsú, az új vezető már több mint fél éve van a létesítmény élén, így a Budaörsi Infó arról kérdezte, hogy hogyan sikerült beilleszkednie, és hogy a budaörsi munkahely beváltotta-e a hozzá fűzött reményeket.  

 

„A legfontosabb az első időszakban az volt, hogy megismerjem a létesítményt. Gondolok itt elsősorban a kollégákra, partnerekre, bérlőkre, alvállalkozókra, valamint az üzemeltetést, technikai feltételeket érintő kérdésekre. Ezen felül nagyon fontosnak tartottam a város és a helyi specifikus  igények megismerését, hogy ki tudjam alakítani azt a fajta koncepciót amilyen utat szeretnénk járni. Természetesen azért vannak még feladatok, ám ezek megoldásában nem kételkedem köszönhetően  a hihetetlenül jó szakmai stábnak, amely mellettem dolgozik. Nem a nulláról kellett elkezdenem, hanem nagyon jó alapot kaptam, amire könnyű volt építeni.”

  varosi_uszoda2

Melyek a főbb célok, amelyeket kitűzött maga elé?

„Célom, hogy az üzemeltetés során a gazdasági tényezőket figyelembe véve virágzó üzleti környezetet teremtsek a létesítménynek, s így képesek legyünk több lábon állni, amennyiben a jövő megköveteli. Számomra elfogadhatatlan lenne, ha bérlőink, vagy vendégeink megszokott komfortérzete akár csak egy másodperce is sérülne. Ez nem csupán a gazdasági romboló hatást figyelembe véve megengedhetetlen, hanem azért is, mert a létesítmény vezetőjeként személyes meggyőződésem, hogy nincs fontosabb, mint a budaörsi lakosság megelégedettsége. Emellett vannak olyan területek, melyekkel folyamatosan foglakozni kell, ilyen az épület állagmegóvása és karbantartása. Az időszakos munkák mellett nem várt események is előfordulhatnak, és ezeket is folyamatosan kezelni kell.

A következő lépcsőfokot pedig az olyan távlati tervek jelentik, melyek hozzájárulhatnak egy esetleges fejlesztéshez.

Természetesen vannak apróbb, kisebb fejlesztési munkálatok az épületben, mint például az, hogy idén a strandon kettő helyett három helyen lesz nyitva büfé, azonban ezen apróságok mellett vannak olyan fejlesztési tervek is, amelyek elsősorban nem tőlünk függenek. Amennyiben a források rendelkezésre állnak majd, mi már kész koncepcióval üdvözöljük őket.

A kevés öltöző viszont egy olyan probléma, ami a nyitás óta gondot okoz. Vannak ötleteink és vannak terveink, hogy ebből mit és mikor tudunk megvalósítani, az sajnos ismét nem csak rajtunk múlik. Azonban ez egy olyan égető probléma, amelynek megoldása mindennapos szerepet játszik a létesítmény vendégei és dolgozói életében. “

 

 szekely_bulcsu

Beváltotta a budaörsi munkahely a hozzá fűzött reményeket?

„Sokkal többet adott nekem ez a munka, mint vártam. Megoldhatatlan problémák nincsenek előttünk, feladataink vannak. Ezek a feladatok azok a mozgatórugók, melyekkel tovább fejlődhetünk, amik miatt van értelme dolgozni.”

 

 

varosi_uszoda(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.