Áprilisi tréfa ötletek kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2014. április 1. – Budaörsi Infó) Az interneten keresgéltünk és jó április tréfa ötleteket gyűjtöttünk kedves tréfálkozni vágyó olvasóink számára. Kipróbálásukat csak saját felelősségre ajánljuk. Jó szórakozást kívánunk!

 

1. Ha ceruzát használ egy kollégád, akkor átlátszó körömlakkal fesd be a hegyét.

2. Ha olyan tollakat használ, aminek van kupakja, pillanatragasztóval ráragaszthatod, de egyéb nyitható dolgokkal is működik. Azonban ne felejtsed el pótolni a tollat, stb. Hiszen nem jó ha másnak kára származik belőle. Az nem jó vicc.

3. Állítsd át a böngészőjének alapértelmezett weboldalát. Pl.: Kínai google, a konkurens cég honlapja, egy általa nem kedvelt zenekar honlapjára, stb.

4. A telefonon a gombot egy cellux darabkával rögzítsd. Így mikor valaki felvesz akkor is csörög tovább. Ez persze csak régi készülékeken működik. A tréfa élvezetesebbé válik, ha te magad hívod.

5. Rajzolj valami gagyi dolgot vagy csúnya szót mondjuk a nyakadra, de úgy, hogy a hajad eltakarja. Majd titokban mutasd meg másoknak és mond, hogy ajándék tetkó. Még nem tudtad megnézni, de szerinte milyen?

6. Végy egy átlátszó celofánt és ragaszd fel a WC-re úgy, hogy a WC és a WC tető között legyen… ezután már csak várnod kell. (U.I.: Arra azért vigyázz, hogy ne te menj elsőnek a WC-re.)

7. Tégy a hűtőben lévő tejben ételszínezőt, reggel anyukádnak színezett meglepetésben lesz része.

8. Egyszerű feladat… cseréld ki a sót a cukorral és várd meg a többiek reakcióját

9. Végy pár csörgőórát és húzd fel mindegyiket hat órára, majd tedd az “áldozat” szobájába.

10. Ha egy bulin vagy a barátaiddal és valaki elalszik, gyújts meg egy papírdarabot, majd torkod szakadtából kiáltsd, hogy TŰZ! ha felébred, öntsd le vízzel, kifogást amúgy is találsz.

11. Ha kicserélhetőek a női és férfi mosdók jelei… a meglepetés nem várt hatást eredményezhet.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.