Behálózva

(Budaörs – 2014. február 05., Budaörsi Infó) Február hónapban ünnepelte megalapításának 10-dik évfordulóját a világ legnagyobb közösségi oldala. Ebből az alkalomból minden felhasználó számára készítettek egy videót, amiben a saját élményeiket nézhették vissza.

A Budaörsi Infó szeme előtt is lepergett a film, és büszkén láttuk, hogy eseményekben és eredményekben gazdag évek vannak a hátunk mögött. A közösségi háló mára már teljesen átszőtte társadalmunkat, és sokaknak már furcsa elképzelni, hogy volt élet a facebook előtt is. Mielőtt szárnyra kapott volna az ismerőskereső őrület azelőtt nem is tudtuk, hogy a szomszédunk előző este krumplifőzeléket vacsorázott-e avagy rántott húst. Hogy tudtunk e nélkül élni? Természetesen sok osztálytalálkozót is eredményezett ez az újdonság, ahol a rég elfeledett szerelmek ismét lángra kaphattak, vagy járókeretet cserélhettek a régi jóbarátok. Az ismerőseink száma napról napra növekszik és büszkén posztoljuk hogy merre járunk és mit csinálunk, viszont az utcán lehet hogy még a „barátainkat” sem ismerjük fel. Pedig nincs nehéz dolgunk, mert a közösségi oldalon körbefotózták magukat minden szögből, olyanból is amit talán nem kellett volna látnunk.

A facebooknak hála fájdíthatjuk a szívünket az exeink képeit nézegetve, és titkon remélhetjük, hogy mielőbb újra átvált az a fránya kapcsolati státuszuk ismét egyedülállóvá. A fejlesztéseknek természetesen mindig örülünk ezen a színtéren, kivéve annak, ami lehetővé tette, hogy bejelölhessenek minket olyan fotókon is, amit még mi sem merünk megnézni józanul. A szüleink biztos büszkék ránk.

Köszönjük-e vagy ne a 10 éve működő közösségi oldalnak, hogy behálózta az életünket? Erre a kérdésre várunk válaszokat Facebook-oldalunkon!

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.