MÉDIAKOMMANDÓ!!! – Budaörsiek sorakozó!

Médiakommandó indul Budaörsön! Jelentkezz Te is, és legyél az, aki hitelesen informál. Egy olyan csapat részese lehetsz, ahol nem csak gyakorlatot szerezhetsz, hanem a munka is szórakozás lehet. 

 

Használd ki a média által kínált lehetőségeket a saját álmaid megvalósítására. Ne hagyd, hogy bárki bármivel megetessen!

 

 

 

  • Tehetséges vagy valamiben?
  • Kibeszéled magad minden helyzetből?
  • Szeretsz fotózni?
  • Szeretnél egy csapathoz tartozni és lelkes vagy?
  • Nem tudod, hogy mit kezdj a felesleges energiáiddal? Majd mi megmutatjuk!

 

Egy olyan csapatot építünk, amiben bárki megtalálhatja a helyét, és a saját képességeit fejlesztheti. 

A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online “MÉDIAKOMMANDÓ” névvel létrehozott egy csapatot, akik a szerkesztőségünk szakembereinek segítéségével betekintést nyerhetnek a média világába, és ők is részesei lehetnek annak. Egy fiatalokból, és örök fiatalokból álló hírszerkesztőséget alakítottunk meg, ami hozzásegíti a résztvevőket ahhoz, hogy szakmai gyakorlatot szerezzenek úgy, hogy ezzel a város, és így a köz érdekeit is szolgálják.

Újságírással, kiadványszerkesztéssel, fotózással és filmkészítéssel is megismerkedhetnek a program ideje alatt. A rendhagyó “gyakornoki” programot sikeresen abszolválók Tanúsítványt és megjelenési lehetőséget kapnak.

A kezdeményezés egyik lényeges célja, hogy a fiatalok rászokjanak a hasznos időtöltésre, a gondolkodásra, és hogy ezáltal barátokat szerezzenek, és kimozduljanak a négy fal közül.

Jelentkezz, vagy kérj bővebb felvilágosítást a budaorsiinfo@starkiss.hu e-mail címen, vagy telefonon a 06/20-428-264, +36-70-285-5287- es számon. Személyesen is eljöhetsz hozzánk a Kisfaludy u. 40-be, előzetes bejelentkezés után.

 

(plakát-terv: Horváth Attila)

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.