Nyári táborok a Csiki Pihenőkertben

A budaörsi Csiki Pihenőkert kalandtáborai egész nyáron színes és változatos programokkal várják a gyerekeket az óvodástól a középiskolás korosztályig.

 

 

A szülőknek sokszor okoz fejtörést, hogyan töltsék tartalmasan a gyerekek a nyári szünidőt, mialatt ők dolgoznak. A jó hír, hogy nem kell messzire utazniuk ahhoz, hogy színvonalas programokat találjanak a kicsiknek. A Csiki Pihenőkert napközis és bennalvós táborai nagyszerűen ötvözik a szórakozást a játékos tanulással.

A programok igen széles kínálatából lehet választani. Az ovisokat mesetáborokkal, a nagyobbakat történelmi, művészeti, főző, nyelvi, sport- és természetbúvár táborokkal várják a szervezők. A gyerekek mindegyik táborban úgy bővíthetik ismereteiket, hogy közben felejthetetlen élményeket szereznek: érdekes előadásokon, a csoportos foglalkozásokon szuper kalandokban vehetnek részt együtt.

A Törökugrató lábánál, gyönyörű természeti környezetben elhelyezkedő park különleges környezetet biztosít a vakációzó gyerekek számára. A kert az Árpád-kori Csík faluról kapta nevét, aminek részleteit 2003-as feltárása alapján rekonstruálták. A táborhelyet valódi kalandparkként építették fel. Indiánsátrakat, jurtákat és vályogházakat, kézműves műhelyeket, íjászpályát és várszínházat találhatunk egy helyen a modern kialakítású sportpályákkal, játszóterekkel és úszómedencével.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.