Budaörs – Balesetet okozott, majd tovább hajtott

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást cserbenhagyás vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen elkövető az általa vezetett személygépkocsival 2013. május 14-én 21 óra körüli időben közlekedett Budaörs belterületén – a Baross utca felől a Rezeda utca irányába – a Boglárka utcában. Haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg sebességét, melynek következtében áttért a menetiránnyal szembeni forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő sértett által vezetett VW Passat típusú gépkocsival. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban jelentős anyagi kár keletkezett. Az okozó gépkocsi vezetője megállás és adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

Az okozó személygépkocsi forgalmi rendszáma ismeretlen, azonban a beszerzett adatok alapján az autó világoskék színű, feltehetően Volvo 240 típusú, régi “kocka” karosszériájú. A gépkocsi vezetője a sértett elmondása szerint 40-50 év közötti, napbarnított bőrű, az elkövetés idején kötött sapkát viselő férfi. A keresett járműnek a baleset következtében feltehetőleg a bal eleje (lökhárító, sárvédő, lámpabúra) sérülhetett meg.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-23/505-400 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.