Lakótelepi Bolhapiac 2013 júniusában is Budaörsön

A Budaörsi Lakótelepért Egyesület (BLE) az elmúlt hónapokhoz hasonlóan, 2013 júniusában ismét megszervezi a Lakótelepi Bolhapiacot.

 

A rendezvényt ismét a hónap utolsó szombati napján, 2013. június 29-én reggel 9:00 órától 12:00 óráig tartják meg, a lakótelepi Közösségi Ház emeleti nagytermében (2040 Budaörs, Lévai utca 34.).

“Bízunk benne, hogy ebben a hónapban az előző alkalmakhoz hasonló sikert ér el a Lakótelepi Bolhapiac, és kézzel fogható segítséget jelent majd mind az eladói oldalon, mind pedig a vásárlói oldalon résztvevő lakosok számára.” – írta meg Szanka László, az egyesület elnöke szerkesztőségünknek elküldött sajtóközleményükben, amiben további fontos részletekről is beszámolt:

“Az árusok számára továbbra is ingyenes a rendezvény, asztalpénzt nem kérünk tőlük, hogy ezzel is segítsük, a sokszor éppen a nehéz helyzetük miatt árusítói szerepbe kerülő lakosokat. A korlátozott férőhelyek miatt azonban regisztrációhoz kötött az árusítás, így kérjük a budaörsieket, hogy mihamarabb jelentkezzenek, ha árulni szeretnék megunt, vagy feleslegesnek ítélt dolgaikat a Lakótelepi Bolhapiacon.
Szeretettel várjuk a vásárolni szándékozókat is! Nézzenek körül mások „kincsei” között, hátha találnak maguk, vagy családjuk számára hasznos dolgokat. Az eddigi tapasztalatok alapján ebben a hónapban is dísztárgyakkal, ruhákkal, játékokkal, elektronikai eszközökkel, háztartási eszközökkel, szerszámokkal, igazi régiségekkel, számos hasznos dologgal várják az érdeklődőket az alkalmi árussá váló lakosok!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.