Fidesz: bántalmaztak két aláírásgyűjtőt Budapesten

A Fidesz tájékoztatása szerint támadás ért két középkorú aláírásgyűjtőt péntek délután a főváros XVII. kerületében. A két nő a kormánypártnak a rezsicsökkentés támogatására indított aláírásgyűjtésében vett részt. A párt feljelentést tesz.

 

 

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a bántalmazás Rákoskeresztúr városközpontjában, egy közterületi aláírásgyűjtő standnál történt.

A két, 50 év körüli nőre “teljesen indokolatlanul és váratlanul támadt az elkövető”, ököllel kezdte őket ütni, egyikük arca komolyabban megsérült, ezért a sértettekhez mentőt kellett hívni – közölte a párt szóvivője, hozzátéve, hogy az elkövető, egy 50 év körüli férfi elhagyta a helyszínt, ahol a rendőrség később tanúkat hallgatott meg.

Selmeczi Gabriella úgy fogalmazott: nem ez az első erőszakos támadás a Fidesz ellen “az elmúlt időszak baloldali gyűlöletkampánya alatt”.

“Mint ismert, Bajnai Gordon ‘katonái’ a Fidesz-székházba törtek be törvénytelenül, három hete Miskolcon a békésen demonstráló kormánypárti civilekkel voltak erőszakosak a helyi szocialista vezetők, és ugyancsak támadás érte a Fidesz honlapját is” – közölte a szóvivő, felháborítónak és elfogadhatatlannak nevezve a törvénytelen és erőszakos akciókat.

“Magyarország és a magyar emberek a nyugalomra szavaztak 2010-ben” – zárta közleményét a kormánypárti politikus.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.