Fidesz: felháborító a szocialisták ötletelése a rezsicsökkentésről

Kétségbeesettnek és felháborítónak tartja a Fidesz szakpolitikusa a szocialisták “ötletelését” a rezsicsökkentéssel kapcsolatban.

 

 

Németh Szilárd, a rezsicsökkentést ellenőrző kormánypárti munkacsoport vezetője arra reagált így, hogy az MSZP szerdán szociális alap létrehozását sürgette azok érdekében, akiknek a rezsicsökkentés nem jelent segítséget.

“Képmutatás képmutatás hátán, amit a baloldal a rezsicsökkentéssel művel, ahelyett, hogy egyszer az életben a magyar emberek mellé állna” – fogalmazott az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz politikusa, hozzátéve: a Gyurcsány-Bajnai-kormányoknak a rezsiemeléstől kellett volna megvédeniük a családokat, ehelyett azonban háromszorosára emelték a gáz és kétszeresére a villany árát.

Akkor nem hoztak létre szociális alapot a bajbajutottaknak, sőt a rezsi mértékét negyedévente megemelték – írta Németh Szilárd, felháborítónak nevezve, hogy “a baloldal most éppen azokat próbálja hergelni, akik a Gyurcsány-Bajnai-kormányok megszorításai miatt elszegényedtek”, és emiatt nem tudták fizetni a “brutális energiaárakat”.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.