RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző segítségnyújtásra egyébként is köteles által elkövetett bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

 

Jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsival közlekedett 2012. december 29. napon 18:00 óra körüli időben 10 számú főút Üröm, Bécsi út 31. szám előtti területen.

Haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, egy – a tanuk által elmondott – menetrendszerinti buszt akart előzni, melynek következtében áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol neki ütközött a vele szemben közlekedő gépjármű bal oldalának, melynek során az megpördült és neki ütközött a neki szemből érkező másik személygépkocsi bal első részének.

A járművekben anyagi kár keletkezett. Az ismeretlen személy az általa vezetett járművel megállás, segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

A sértett és a tanúk az okozó autóval kapcsolatosan érdemi információval nem tudtak szolgálni, csak annyit hogy az egy sötét színű személyautó volt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekményről érdemleges adattal, információval rendelkezik, az hívja a 0623/505400-as telefonszámot vagy tegyen bejelentést a telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható telefonszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.