Üdülési pályázatok nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak, fogyatékkal élőknek

Megjelent a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány üdülési pályázata, melynek benyújtási határideje 2013. március 20.-a. 

 

A pályázaton mindazok a belföldi illetőségű, nagycsaládban élő  magánszemély munkavállalók  részt vehetnek, akik  a pályázat beadását megelőző hónapban munkaviszonnyal rendelkeztek.  További feltétel, hogy a családjukban az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem ne haladja meg 2013. január 1-jén érvényes minimálbér összegét (98 ezer forint), továbbá három vagy több  — 20. életévüket a pályázat benyújtásának napjáig be nem töltött — gyermeket neveljenek saját háztartásában, akik után jogosultak családi pótlékra.  Mindezt  munkáltatói igazolással kell alátámasztani.

Nyugdíjas pályázók esetében szintén feltétel a magyar állampolgárság, valamint a 60. életév betöltése, a rendszeres öregségi nyugellátás, aminek havi összege nem haladhatja meg a 2013. január 1-jén érvényes minimálbér másfélszeresét, s emellett nem rendelkezik egyéb adóköteles jövedelemmel sem.

A fogyatékossággal élők  szintén élhetnek a pályázati lehetőséggel. Közülük is csak azok a belföldi illetőségű, 18. életévüket betöltött személyek, akik a pályázat benyújtásakor fogyatékossági támogatásban és/vagy vakok személyi járadékában és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesülnek, és havi teljes összegű ellátásuk nem haladja meg a nettó 150 000 Ft-ot.

További információk letölthetők:
http://erzsebetprogram.hu/oldal.php?azon=41

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.