Uzsorakölcsön és lopások ügyében jár el a Budaörsi Rendőrkapitányság

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelet el nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette miatt egy 18 és egy 17 éves piliscsabai testvérpár, valamint 38 éves apjuk, továbbá egy 22 éves táti és egy 29 éves piliscsabai férfi ellen.

K. Ádám és ifj. K. Imre id. K. Ádám felbujtására, D. Ádám és K. István 2012. év során piliscsaba területén több alaklommal követtek el különböző értékben, különböző tárgyakra – legsűrűbben fémekre – lopásokat, gyakran dolog elleni erőszakkal.

Elfogásukban 2013. január 06-án a hajnali órákban a TEK munkatársai nyújtottak segítséget, a hatóságunk tudomására jutott, hogy a K. család ún. uzsorakölcsönt ad a környékbelieknek és rettegésben tartanak több piliscsabai lakost.

Id. K. Ádám a kölcsönök beszedése érdekében élet, testi épség ellenirányuló kijelentései, fenyegetései mellett erőszakos cselekményektől sem riad vissza, ezért ellene zsarolás bűntette miatt is folytatunk eljárást.

Id. K. Ádám és K. István előzetes letartóztatásban, K. Imre házi őrizetben, D. Ádám jelenleg őrizetben áll, ifj. K. Ádám pedig szabadlábon védekezhet.

Nevezettek ellen a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le az eljárást.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.