RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat dolog elleni erőszakkal kisebb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

 

Jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes 2012. 08. 30. napon 11:40 körüli időben Budaörsön, a Szivárvány utcai buszmegállóban egy hölgy nyakáról eltulajdonította a nyakláncán lévő medálokat.

A grafikai rajzon látható elkövető: 160-165 cm magas, 20-25 év közötti, vékony testalkatú kb. 50-55 kg súlyú, kreol bőrű férfi. A férfinak kb. 1 cm hosszúságú szőkés barna haja volt, de a hajszálai végei szőkések voltak. Az elkövető szeme színe barna, karjai szőrösek voltak, arcán ritkás borosta volt látható. Az elkövető bal alkarján fekete színű ismeretlen mintázatú tetovált ábra látható, mely kb. 10 cm-es kiterjedésű. Az elkövetéskor mályva színű pólót, szürkés térdnadrágot, fehér Nike márkájú bőr sportcipőt viselt. A nyomozás során megállapításra került, hogy az ismeretlen elkövető “KACSA” becenéven ismert.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekményről, illetve a képen látható személyről érdemleges adattal, információval rendelkezik, az hívja a 06-23/505-400-as telefonszámot vagy tegyen bejelentést a telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható telefonszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.