Fidesz: hiteltelen az MSZP szóvivőjének szociális érzékenysége

 A Fidesz hiteltelennek tartja Török Zsolt “ünnepek után támadt” szociális érzékenységét, ugyanis az MSZP szóvivője akkor nem aggódott, amikor a Gyurcsány-Bajnai-kormányok megduplázták a munkanélküliek számát, vagy amikor a “devizahitel csapdájába löktek” sok százezer családot – reagált a kormánypárt az ellenzéki politikus csütörtöki szavaira.

 

Az MTI-hez eljuttatott közleményben úgy fogalmaznak: értik, hogy Török Zsolt csalódott, “hiszen a bankoknak és a monopolhelyzetben lévő külföldi cégeknek jövőre is részt kell venniük a közteherviselésben”.

Amint azt programjukban leírták, az MSZP csökkentené a bankok adóit, helyette inkább a magyar családok adóit növelné – teszik hozzá.

A szocialisták szóvivője csütörtökön arról beszélt, hogy 2012 “a tündérmese helyett a rémálom éve” volt, nőtt a szegénységben élők száma. Török Zsolt az MTI-nek a sajtótájékoztatója után azt mondta: a rémálom jövőre egy 850 milliárd forintos megszorítással folytatódik.

Karácsony előtt tízezrek álltak sorba meleg ételért, ajándékcsomagért – közölte az ellenzéki politikus, hangsúlyozva: mára több mint egymillióan vannak azok, akik bár dolgoznak, nem tudnak megélni a fizetésükből, szinte csak “vegetálnak”.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.