Második helyen végeztek a kézis lányok

2012. december 15, szombaton került megrendezésre az NBI/B nyugati csoportjának utolsó idei mérkőzése. A budaörsi lányok a Mohácsi TE otthonába látogattak, ahol sok küzdelem árán, de végül 9 gólos győzelmet aratva sikerült elhozniuk a két pontot. 

 

A mérkőzés első felében ellenfelünknek két gólt is sikerült szereznie, azonban a lányok gyorsan reagáltak, így a mohácsi gárda 2:1-nél vezetett utoljára. Ezt követően Budaörs csapata 4 gólt szerezve, a hatodik percben már 5:2 vezetett. Ezután felváltva záporoztak a gólok, a közönség szép megoldásokat és kiváló kapusteljesítményt láthatott.

 

A második félidőben is mind a két csapat küzdeni akarása megmaradt. A különbség az volt, hogy míg Mohács az egyenlítésért küzdött, addig a lányok újabb gólokkal szerették volna növelni a két csapat közti különbséget. A budaörsi lányok végig összeszedetten játszott, egy percre sem engedték ki a találkozó irányítását a kezükből. Ennek köszönhetően pedig végül kilenc gólos győzelmet arattak.

 

Szekszárd legyőzte Szombathely csapatát, így továbbra is két ponttal vezetik a bajnokságot. Pilisvörösvár múlt heti vereségének köszönhetően pontokat vesztett, ezzel a tabella harmadik helyét foglalják el, míg Budaörs a másodikként zárta az őszi szezont.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.