A napokban nyílik meg Budaörsön Magyarország első kiállítási rendszerű lakberendezési áruháza

A Trendlakás több ezer négyzetméteres lakberendezési komplexumban elhelyezkedő, jelenleg 20 önálló márkastúdiót felvonultató, minden igényt kielégítő minőségi lakberendezési áruház.

 

A Trendlakás a beszállítókkal együttműködve létrehozott egy új üzleti modellt,  mely révén a gyártók és a vevők közvetlen kapcsolatba kerülhetnek egymással. A Trendlakás a márkák bemutatótermeként működik,így a közvetítői költségeket kikerülve, a kiállított termékekhez a vevők a legkedvezőbb piaci feltételekkel juthatnak hozzá. Mindez főleg annak köszönhető, hogy a  közös kiállítótérrel és a költségek megosztásával a működési terhek jelentősen csökkenthetők.

Az áruháznyitó ünnepségre 2012. december 5-én, 13:00-kor kerül sor az RS Bútoráruházban.

A megnyitón többek között ismertetik a Magyarországon eddig egyedülálló, új üzleti modellt, valamint bemutatják az Extraform egyedülálló interaktív ülőgarnitúra tervező szoftverét. A terméket speciáisan a magyar piacra, a Trendlakásban történő piaci bevezetésre fejlesztették ki.

 

Az eseményen ajándékokkal is kedveskednek majd a sajtótájékoztatón részvevőknek. Kedvezményes törzsvásárlói kártya, ajándék bor, illetve három ajándékcsomag is kisorsolásra kerül.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.