Mostantól minden budaörsi ingatlan ajánlat egy helyen!

Sokszor felmerül a kérdés, hogy valóban szükség van-e, az interneten folyamatosan megjelenő újabb és újabb ingatlanportálra. Flick Zsuzsanna az újonnan induló portál megvalósítója szerint mindenképpen. Idén pedig bárki ingyen teheti fel hirdetését!

 

Eddig különféle országos, hirdetési oldalakat böngészve, vagy egy helyi ingatlanirodába betérve lehetett válogatni a budaörsi kínálatból. Mindez azonban több érdeklődő számára is problémákat okozott. A keresgetés rengeteg időt vett igénybe, a helyi ingatlanirodában pedig csak az adott irodák kínálatát lehetett megismerni.

 

Az új internetes portálon( www.ingatlanbudaors.com) azonban bárki felteheti ajánlatát, magánszemélyek, ingatlanirodák és építési vállalkozók egyaránt. Induláskor, tehát még az idén ingyen lehet megtenni mindezt, egy egyszerű regisztrációt követően.

 

A választékon túl sok egyéb, értékes információ is megtalálható. Így például a budaörsi ingatlanpiaci hírek, aktuális statisztikák mellett ingatlanvásárlási tanácsok is olvashatók, helyi ingatlanos szakemberektől. Mindezek mellett pedig általános információkat is olvashatnak Budaörsről azok, akik még nem ismerik, de a jövőben nálunk szeretnének lakást vásárolni.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.