15 éves a Törökbálinti Shaolin Kungfu Egyesület

Idén lesz 15 éve, hogy az első Shaolin Kungfu edzések elkezdődtek Törökbálinton. Ezt a jubileumi évfordulót méltóképen szeretnék megünnepelni. 

 

A Törökbálinti Wushu és Shaolin Kungfu Egyesület 2001-ben alakult. Céljuk, hogy a Shaolin Kungfu csapatának hivatalos hátteret biztosítson. Az elmúlt 15 évben négy szakosztályt is alapítottak, hogy más keleti harcművészetekkel is megismertessenek másokat. Legfontosabb feladatuknak tartják, hogy az egyesületükben megtalálható harcművészetek és küzdősportok ellenére  tagjaikat az agresszió ellen neveljék, illetve segítség őket a saját testi és lelki egyensúlyuk megteremtésében.

Az elúlt 15 évben rengeteg fellépést, rendezvényt és több eredményesen zárult versenyt tudhatnak maguk mögött. Ezt a jubileumi évfordulót pedig szeretnék megünnepelni.

2012. november 10-én, szombaton délután 18:00-kor a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Ház színháztermében tartanak egy nagyszabású kungfu bemutatót, ahol a törökbálinti harcosokon kívül több magyarországi harcművész is színpadra lép. Ezt követően pedig fotó és videó vetítés lesz az elmúlt 15 év legszebb perceiből.

A nemes eseményre mindenkit szeretettel várnak, a belépés pedig díjtalan!

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.