1 millió Ft-ot kap az, aki megnevezi a baseball sapka tulajdonosát

1 millió forintot fizet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki megnevezi azt a férfit, aki 2012. január 12-én 16:57 órakor kirabolt egy lottózót. Fegyvernek látszó tárggyal a kezében bement egy dorogi lottózóba, majd onnan az aznapi bevétellel távozott. Az esetet a lottózó biztonsági kamerája rögzítette.

 

Az elkövető kb. 30-35 éves, kb. 170 cm magas, fehér bőrű. Átlagos, de inkább vékonyabb testalkatú. A fején fehér színű baseball sapkát viselt, simléderén „birodalmi vaskereszt” hímzéssel.

A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű bomberdzsekit, alatta fekete felsőruházatot viselt, melynek kapucniját a baseball sapkára húzta. Száját fekete kendővel, vagy sállal takarta el. Alsóruházata szintén sötét színű volt, cipője fekete.

1 millió Ft-ot kap az, aki megnevezi a baseball sapka tulajdonosát A férfi magyarul, akcentus nélkül beszélt, kissé mély hangon, feltehetően jobb kezes. A fegyvernek látszó tárgy fekete színű pisztolyhoz hasonlított, mely szekrénytáras volt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki olyan információt hoz a hatóság tudomására, mely alapján az elkövető személyazonossága egyértelműen megállapítható.

A Rendőrség a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén várja a bejelentéseket. A bejelentő adatait kérésre a Rendőrség zártan kezeli.

A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2027. január 12-én hatályát veszti.

A közleményt a Budaörsi Rendőrkapitányság kérésére tettük közzé.


 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.