BKV közlekedés a Budaörs Fesztivál ideje alatt

A Budaörsön megrendezendő Budaörs Fesztivál utcabál miatt május 5-én, szombaton 0.00 órától 6-án, vasárnap 4.00 óráig lezárják Budaörsön a Szabadság utat a Károly király utca és a Petőfi Sándor utca között, a forgalmat már a Bretzfeld utcánál elterelik. A lezárás idejére a következőképpen változik az érintett járatok forgalma:



A 240-es, a 940-es és a 972-es autóbuszok 

  • a Budaörsi Lakótelep irányában a terelt útvonaluk során nem érintik a Károly király utca, a Kisfaludy utca, a Kötő utca és Budaörs, Városháza megállókat. A módosított útvonalukon a járművekre ideiglenesen a 88-as buszok Baross utca, a 289-es buszok Árpád utca és Széles utca, majd a 40-es buszok Lévai utca megállóiban lehet felszállni.
  • a Móricz Zsigmond körtér irányában a terelt útvonaluk során nem érintik a Budaörs, Városháza, a Kötő utca és a Petőfi Sándor utca megállókat. A módosított útvonalukon a járművekre a 40-es buszok Bretzfeld utca, Lévai utca, a 289-es buszok Széles utca, Petőfi Sándor utca megállóiban, valamint a Baross utcában a Károly király utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

 

A 88-as autóbuszok

  • Törökbálint irányában terelt útvonaluk során nem érintik a Szabadság út, a Károly király utca, a Kisfaludy utca, a Kötő utca valamint a Budaörs, Városháza megállókat. A módosított útvonaluk során a buszokra a Baross utcában a Károly király utca kereszteződése után, majd a 289-es buszok Árpád utca, Széles utca, ezután pedig a 40-es buszok Lévai utca megállóiban lehet felszállni.
  • Kamaraerdő irányában terelt útvonaluk során nem érintik a Budaörs, Városháza, a Kötő utca, a Petőfi Sándor utca valamint a Baross utca megállókat. A módosított útvonal során a buszokra a 40-es buszok Bretzfeld utca, Lévai utca, a 289-es buszok Széles utca, Petőfi Sándor utca megállóiban, majd a Baross utcában, a Károly király utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a lezárások idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozások miatti kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

(Budapesti Közlekedési Központ)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.