Nemcsak a 20 éveseké a világ – tinédzserek garázdálkodtak a Templom téren

4 fő 15 illetve 16 éves garázdálkodó fiatalra lettek figyelmesek a budaörsi rendőrök a Templom téren. Az igazoltatás közben az egyik gyanúsított táskájából előkerült egy telefonkagyló és egy utca tábla is.

 

A tinédzserek kora hajnalban egy kocsmai mulatozásból hazafelé indulva az útjukba kerülő hirdető táblákat, közterületi fém kukákat megrongálták, a Templom téren lévő nyilvános telefonkészülék kagylóját kirángatták a helyéről, a körforgalomban elhelyezett közlekedési táblákat lefeszítették, valamint az úttesten a felező vonalra tettek egy korábban megrongált hirdető táblát is.

A Budaörsi Rk. Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást csoportosan elkövetett garázdaság, rongálás, valamint kisebb értékre elkövetett lopás vétség és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt 4 fő 15 illetve 16 éves budaörsi férfi ellen.

A fiatalok a bűncselekmény elkövetését elismerték, de azt az elkövetéskor csak jó heccnek gondolták.

A Budaörsi Rk. közleményében nem számolt be arról, hogy a 18 éven aluli tagokból álló társaságot melyik kocsmában szolgálták ki. Valamint arról sem, hogy az érintett vendéglátóipari egységet fenyegeti-e valami szankció.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.