Selmeczi Gabriella a DK-ról: senki nem fél egy “egyszázalékos töredékpárttól”

A Fidesz szóvivője szerint nincs ma Magyarországon olyan politikai vezető, akinek félnie kellene egy “egyszázalékos töredékpárttól és annak bukott vezetőjétől”.

 

Selmeczi Gabriella így reagált az MTI-hez eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció (DK) alelnökének, Molnár Csabának a hétfői sajtótájékoztatójára, ahol a politikus közölte: az Európai Parlament elnökének és frakcióvezetőinek, az Európa Tanács főtitkárának, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) vezetőinek, valamint a Budapestre akkreditált nagyköveteknek írt levélben kifogásolja az országgyűlési törvényjavaslatot a DK, amelyet a jogszabály elfogadása megakadályozna abban, hogy parlamenti frakciót alakítson. Molnár Csaba szerint a mostani javaslatot a hatalom elvesztésétől félő Orbán Viktor “beteges rettegése” szülte, és azt mutatja, hogy a miniszterelnök változatlanul Gyurcsány Ferencet tekinti fő ellenfelének, “az ellenzék vezéralakjának”.

A Fidesz szóvivője szerint Molnár Csaba hétfői nyilatkozata igazolja, hogy “a kórosan eltúlzott önbizalom lehetetlenné teszi az ember lényeglátását”. Nincs ma Magyarországon olyan politikai vezető, akinek félnie kellene egy “egyszázalékos töredékpárttól és annak bukott vezetőjétől” – fogalmazott Selmeczi Gabriella.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.