Már több mint kétezren mondták el véleményüket a Jó állam fórumon

Több mint 2300-an mondták el eddig véleményüket az egy hónapja elindított Jó állam fórumon az állam működésével kapcsolatban – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium hétfőn az MTI-vel.

 

A minisztérium tájékoztatása szerint az internetes fórumon március 31-éig harminc témában várják a javaslatokat, például a család- és ifjúságpolitika, az egészségügy, az élelmiszerügy, a foglalkoztatás, a közigazgatás, a rendvédelem, a sport, a környezetvédelem, a helyi önkormányzatok, a klímapolitika, az építésügyek vagy a társadalmi felzárkózás tárgyában.

A január 31-én elindított Jó állam fórum célja az, hogy az állampolgárok megoszthassák tapasztalataikat és véleményüket az illetékesekkel és egymással az állam működésének javítása érdekében – olvasható a közleményben.

A beérkező észrevételeket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatóinak és hallgatóinak segítségével dolgozzák fel. A felvetéseket a közigazgatás-fejlesztésről szóló Magyary-program idei kiadásában is figyelembe veszik majd, az e-mail címüket megadó fórumozók pedig az adott témakörre vonatkozó, értékelő összeállítást kapnak június közepéig – közölte a közigazgatási tárca.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.