Fidesz: Gyurcsánynak semmi keresnivalója Miskolcon

Gyurcsány Ferencnek semmi keresnivalója nincs Miskolcon, ezért a Fidesz felszólítja, hogy “ő és álbaloldali milliárdos bandája azonnal hagyja el a várost” – mondta Sebestyén László országgyűlési képviselő, a Fidesz miskolci elnöke szerdai sajtótájékoztatóján.

A fideszes politikus úgy fogalmazott: nincs szükség a békés miskolciak nyugalmának megzavarására. Lehet, hogy Budapesten még néhányan vevők a pojácaságra, de Miskolc nem az a hely, ahol a gyenge színészi teljesítménnyel el lehetne kápráztatni bárkit is.

Sebestyén László Miskolc avasi városrészében, a Szilvás utca 2. szám alatti 10 emeletes panelház előtt tartotta sajtótájékoztatóját, az épületbe néhány évvel ezelőtt a Fészekrakó program révén olyan családok is beköltöztek, akik életvitelükkel, magatartásukkal megbotránkozták az ott élőket. Az ügyészség a program keretében nyújtott banki jelzáloghitelek felvétele során történt visszaélésekkel kapcsolatban január 12-én 278 embert vádolt meg Miskolcon.

A Fidesz városi elnöke azt mondta: az egyik fészekrakó botrány még be sem fejeződött, máris “új fészekrakóink érkeztek, amikor Gyurcsány Ferenc és kísérete betette a lábát az avasi lakótelepre”.

Nincs szükség a békés miskolciak nyugalmának megzavarására, az meg végképp elfogadhatatlan, hogy a “böszmeség főszereplője, a fészekrakó gondjainak előidézője a miskolci nehéz helyzetben élőket használja fel önző politikai céljaihoz” – tette hozzá Sebestyén László.

Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció vezetője, valamint a párt három tagja, Vadai Ágnes, Varju László és Molnár Csaba hétfőn miskolci családok invitálására az avasi városrészbe, panellakásokba “költözött”, hogy vendéglátóik kérésére a helyszínen ismerkedjenek meg azzal, hogyan élnek ilyen környezetben.

Comments Closed