Kábítószer termesztőt találtak a budaörsi rendőrök

Kábítószer termesztéséhez szükséges eszközöket, valamint kábítószer gyanús növényi származékokat foglaltak le a Budaörsi rendőr Kapitányság nyomozói egy házkutatás során vasárnap hajnalban

Szombat éjszaka egy 4 fős gyanúsan viselkedő társaságra lettek figyelmesek a Nagykovácsin szolgálatot teljesítő Budaörsi Rendőrkapitányság járőrei és a polgárőrök, akiket személyazonosságuk igazolásra szólították fel őket, melynek eleget is tettek.

Az ellenőrzés során gyanúsítottnál két zacskó kábítószergyanús anyagot találtak, melyről kiderült, hogy marihuana.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 30 éves nagykovácsi lakos ellen.

A gyanúsítottal szemben a további eljárást – szakértők bevonásával – folytatja le a Budaörsi Rendőrkapitányság.

További bűnügyi hírek Budaörsről(forrás: Budaörsi Rk.)
2012. január 10-én 18:50 és 19:05 óra közötti időben ismeretlen tettes Budaörs egyik áruházának parkolójában feltört egy gépkocsit, melyből műszaki cikkeket tulajdonított el 150.000 Ft. értékben.

2012. január 11-én lopás vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt állítottak elő egy 55 éves budapesti férfit az egyik budaörsi áruházból, aki közel 40.000 Ft értékben lopott el egy telefont.

2012. január 10. és január 12. közötti időben ismeretlen tettes behatolt a Budaörs, Eszterlánc utca egyik hétvégi házába és onnan ruhaneműket, valamint különböző szerszámokat tulajdonított el. Lopási kár : 25.000 Ft., rongálási kár : 30.000 Ft.

2012.01.15-én 17 óra körüli időben Budaörsön az egyik áruház parkolójában ismeretlen tettesek figyelem elterelés módszerével – míg a sértett a kocsija csomagtartójába helyezte a megvásárolt árút – a nyitott gépkocsi bal első üléséről eltulajdonították táskáját, benne személyes okmányaival és pénzével.

2012. január 18-án a délutáni órákban ismeretlen tettesek egy budaörsi áruház éttermi részén, a széktámlára akasztott kabátból eltulajdonította a sértett pénztárcáját. Lopással okozott kár : 57.000 Ft.

Egy FORD és egy SKODA rendőrautó parkol egymás mellett

Comments Closed