A hatósággal próbálják kitenni fiuk szűrét

Annyira nem akar kiröppenni a családi fészekből egy 41 éves “fióka” Olaszországban, hogy szülei a hatósággal próbálják kitenni a szűrét.

Itáliában nagyon gyakori, hogy felnőtt, sőt középkorú férfiak szüleikkel élnek, főleg anyjukhoz ragaszkodnak annak főztje és egyéb gondoskodása miatt. Óriáscsecsemőként emlegeti a nép az ilyen férfiakat, akik közül sokan jobban ragaszkodnak az anyjukhoz, mint fordítva. Ez a helyzet azzal a velencei asszonnyal is, akinek sarja 41 esztendősen még mindig nem költözött el. A “fiút” az apja sem marasztalja.

A szülők végső megoldásként jogi úton próbálják kitessékelni “gyermeküket”. Kérelmükben elpanaszolták, hogy fiuknak jó állása van, önállóság helyett mégis az ő nyakukon él, ruháit anyjával mosatja, vasaltatja, és elvárja, hogy főzzenek rá.

A férfi figyelmeztető levelet kapott egy ügyvédtől, és abban hat napot szabtak meg számára, hogy elköltözzön. Ha nem teszi, megindul ellene a hivatalos eljárás: szülei hatósági védelmet kapnak fiukkal szemben – adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

Comments Closed