Bocsánatkérő szakszolgálat nyílt az oroszországi Permben

Bocsánatkérő szakszolgálat nyílt az oroszországi Permben; munkatársai mérsékelt díjazás fejében bárkitől átvállalják a meaculpázás csöppet sem kellemes feladatát.

Az ügyfelek felkérhetik a szolgálat szakembereit, hogy a nevükben kérjenek bocsánatot az érintett rokonaitól, házastársától, kollégáitól vagy üzlettársától – olvasható a Lenta (http://www.lenta.ru) orosz hírportálon.

A bocsánatkérés szövegét megírhatja a megrendelő, de felkérhet erre egy pszichológust is: az előbbi esetben a tarifa mindössze 150 rubel (1000 forint), míg szakember bevonása 250 rubelbe (1650 forintba) kerül.

A már elkövetett melléfogások mellett a jövőbeli vétkekért, például a barátokkal való kocsmázásért is kérhető bocsánat, ebben az esetben a szakszolgálat 200 rubelt számol fel a kliensnek.

A permi cég más szolgáltatásokat is kínál, így például vállalja szerelmi vallomások szövegének megírását, a szülőkkel való telefonbeszélgetés lebonyolítását, de szükség esetén akár alibit is biztosítanak ügyfeleiknek. Arról nincs adat, hogy eddig hányan vették igénybe a bocsánatkérő szakszolgálat professzionális segítségét.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.