A Médiakommandó jelenti – Szemtől szemben

(Budaörs – 2013. december 7, Médiakommandó/Budaörsi Infó) „Így is jó, mond meg, ha ezt szeretnéd. Üljünk le megint, tessék. Akár mit kérdezhetsz, sőt ellen érvelhetsz. Látom, hogy ezt szeretnéd, hát elmondok mindent tessék… Ígérem így lesz rendben?  Szemtől szemben.”

 

 

December 5-én került megrendezésre a budaörsi városházán Váczi Eszter és a Quartet koncertje. A koncert a budaörsi adventi ünnepség ingyenes programjai közé tartozott, remekül megalapozva ezzel a programsorozat alaphangját.

Tény, hogy az élőzenének, legyen az bármilyen műfaj, varázsereje van. Ha ehhez adunk még egy bársonyos, letisztult, kellemes hangú énekesnőt kész is van a csoda. Nem volt ez másképp ezen a koncerten sem. Beálltak a zenészek, aztán megjelent a színpadon Váczi Eszter, aki először elnézést kért az öltözékéért (farmer, póló kombináció), mert sajnos a fellépőruhája a próbateremben maradt. Talán ez nem is volt baj, talán ez jobban is illet ide. Így volt jó, így volt meg az egyensúly az énekesnő és a műanyag székekre felsorakoztatott, sajnos nem túl nagy létszámú közönség között.

„Néha csak rácsodálkozunk, milyen egyszerűen történik meg minden…” énekelte a művésznő (és mennyire igaza van!) Egy nagyon közvetlen, kellemes, könnyed, professzionális élményben volt részem. Nem volt semmilyen plusz effekt az előadás során, semmilyen sztár allűr, semmi csak színtiszta jazz, szemtől szemben.

vaczi_eszter_budaorson_dec5_2013

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.