Testvérvárosi emlékeket gyűjt a budaörsi Heimatmuseum

(Budaörs, 2024. február 7. – Budaörsi Infó) Májusban 35 évre tekint vissza Budaörs Bretzfeld testvérvárosi kapcsolata. A budaörsi Heimatmuseum ebből az alkalomból egy kéréssel fordul a budaörsiekhez.

 

 

Gajdos Frank Katalin, a Heimatmuseum igazgatója a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a legértékesebbek azok a találkozások, amelyek során igaz barátságok köttettek.

 

 

gajdosfrankatalin

 

„Kíváncsiak vagyunk ezekre a történetekre, fotókra! Arra kérjük a budaörsieket, hogy osszák meg velünk az emlékeiket a Facebook oldalunkon, vagy az info@heimatmuseum.hu e-mail címen!

1989 óta Budaörs és Bretzfeld tele volt ötletekkel, elképzelésekkel: milyen tartalommal lehet megtölteni ezt a kapcsolatot.

Sok ötlet sikeresen megvalósult, gondoljunk csak a találkozókra Bretzfeldben és Budaörsön, az első „Hocketse”-re, az atlétikai stadion avatóünnepségére Bretzfeldben (a Budaörsi DSE 10-13 éves atlétáival) vagy a diákcsereprogramokra!

Egy diák írta: „2004-ben ismerkedtem meg a csereprogrammal. Nagyon hasznosnak tartom, nem csak a nyelv gyakorlása, hanem az emberi kapcsolatok szempontjából is.” Ti is így gondoljátok?

Az egykori diákok és pedagógusok tapasztalataira, történeteire különösen kíváncsiak lennénk! Várjuk az emlékeket.”

 

 

testvervaros

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.