Országos gond lehet a Vodafone-nál és a Telekomnál – Budaörsön is van, ahol nincs tv-adás, viszont internet igen

(Budaörs, 2024. január 2. – Budaörsi Infó) Úgy tűnik országos gond lehet a Vodafone-nál és a Telekomnál is. Olvasónk jelezte, hogy Budaörs egyes területein nincs telekomos tv-adás dél óta, viszont internet van. Az ügyfélszolgálatuk elérhetetlen!

 

 

A Telex is azt írja, hogy a Vodafone ügyfélszolgálata sem elérhető, és hasonló a helyzet: internet van. A Facebook-oldalukon kommentben azt írták a hálózati problémákról, hogy Hatvanban, Jánosházán, Dorogon, Szolnokon, Pécsen, Győrben, Budapesten sincs sem GSM, sem mobilnet hozzáférés.

Úgy tűnik ez a helyzet Budaörs nagy részén is, de más olvasói jelzés szerint viszont, van ahol működik a teljes szolgáltatás.

A 24.hu szerint a Digi vezetékes netszolgáltatásnál is akadnak gondok, és több nagyobb hazai portál (Origo, Magyar Nemzet, Mandiner) elérhetetlenné vált.

13 óra előtt pár perccel a Telekom a következőket írta ki a Facebook-oldalára: Áramellátási hiba miatt a Telekom IPTV és Telekom TV szolgáltatásai, valamint a mobil hangszolgáltatás elérhetősége ma délelőtt akadozhatott. A helyreállításon folyamatosan dolgozunk, a fennakadásért elnézést kérünk. Köszönjük a türelmet!” 

 

Újra zavartalanul működnek a Vodafone szolgáltatásai, miután kedden délelőtt áramszünet okozott szolgáltatáskiesést – közölte a szolgáltató az MTI-vel 14 óra körül.

Azt írták, hogy a Vodafone Magyarország ügyfelei január 2-án délelőtt rövid kimaradást tapasztalhattak a szolgáltatások működésében. A kimaradást áramszünet okozta az egyik szerverközpontban, a forgalom átirányításának ideje alatt a szolgáltatások az ország több pontján nem voltak elérhetőek. A szolgáltató munkatársai a hibát elhárították, így a mobilszolgáltatások ismét zavartalanul működnek – közölték.

Felhívták a figyelmet, hogy néhány mobilkészülék automatikusan nem csatlakozik újra a hálózathoz. Ezekben az esetekben egyszerű megoldás lehet a készülék újraindítása, vagy repülőgép üzemmódba váltása, majd visszaállítása, amely megoldja a problémát.

 

Olvasóink jelzése szerint 14 körül Budaörs legnagyobb részén helyreálltak a szolgáltatások!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.