Júliusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2023. július 7. – Budaörsi Infó)  Nézzék meg, olvassák el, próbálják ki magukat! Itt az ideje megtölteni a malacperselyt és kiaknázni a lehetőségeket! 

 

 

1. pályázat:

A Budapest Fotográfiai Ösztöndíj egy évig ad támogatást arra, hogy a nyertes alkotó a koncepcióként beadott tematikát követve elkészítse fotósorozatát a magyar fővárosról. Az ösztöndíj mellett a fotográfus lehetőséget kap a Capa Központ 8F Galériájában a bemutatkozásra. Továbbá az ösztöndíj részét képezi egy, a kiállításhoz kapcsolódó katalógus megjelentetése.

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. pályázat:

A „Bakony szakralitása” fotópályázatra, olyan pályaműveket várnak, melyek a megszokott, fotózott perspektíváktól különböző, különleges, érdekes, nem a megszokott perspektívából, új látásmódon keresztül mutatják be a szakrális helyszíneket, liturgikus eseményeket.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. pályázat:

Pályázati felhívás a fogyatékos személyeket tömörítő és/vagy segítő szervezetek számára meglévő szolgáltatásaik folyamatos fenntartásához és fejlesztéséhez, illetve újonnan beindítani kívánt szolgáltatásaik működtetéséhez.

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. pályázat:

Pályázati felhívás a fogyatékos gyermekeket, felnőtteket nevelő szülők, családok (testvérek, nagyszülők; stb.), valamint a fogyatékos szülők részére, az ő igényeikre reagáló szolgáltatások támogatása.
A pályázat célja a közösségépítés elősegítése, tájékoztatás és tanácsadás, társadalmi integráció, önérvényesítés és érdekérvényesítés segítése, együttműködések és kapcsolati hálók létrehozásának ösztönzése, tehermentesítés, a szülők munkaerő-piacra történő visszatérésének támogatása, mentálhigiénés segítségnyújtás.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

5. pályázat:

A Vállalkozó Start II. program célja a Magyarország területén új egyéni, illetve mikrovállalkozásnak minősülő társas vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18 és 64 év közötti magánszemélyek felkészítése saját vállalkozásuk indítására üzleti tervük kialakításához nyújtott ismeret- és készségfejlesztéssel, valamint pénzügyi támogatással a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozásuk induló költségeihez.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.