Csütörtökön ismét oktatási kerekasztal beszélgetés lesz Budaörsön

(Budaörs, 2023. január 9. – Budaörsi Infó) 2023. január 12-én 16 órától ismét oktatási kerekasztal beszélgetést tartanak a Budaörsi Városházán.

 

 

Az esemény felhívásában a következő információk szerepelnek: 

„Ki ne értene egyet azzal a kijelentéssel, hogy a magyar oktatás, a magyar iskolák, az óvodai nevelés komoly reformra szorul?

Ki ne gondolná úgy, hogy a pedagógusok és a nevelés-oktatás minden szereplője több tiszteletet, megbecsülést érdemelne?

Ki ne érezné úgy, hogy számtalan gondot, amely a gyerekének nevelése, tanítása körül felmerül a szereplők közötti párbeszéd útján kéne megoldanunk?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ: oktatási,-nevelési intézményben dolgozók, diákok, szülők – együtt.

A legutóbbi – és egyben első – dialógusunkat éppen ezért folytatjuk, mert meggyőződésünk, hogy időszerű, és nagyon indokolt lenne, ha az iskoláink, óvodáink minden szereplőjének képviselői összeülnének, hogy kezdődhessen végre párbeszéd arról, hogy ki mit vár a XXI. századi magyar oktatástól, neveléstől.

Ezért nagy tisztelettel meghívjuk Önöket egy példaértékű és újító fórum sorozat második epizódjára, aminek központi témája a pedagógusok, szülők és diákok 9 pontjának második követelése, a pedagógusok megbecsülése lesz.

2022. január 12-én, csütörtökön, 16:00 órakor, várjuk a Budaörsi Városházán az oktatási kerekasztal megbeszélésre minden budaörsi intézménynek a vezetőjét, a dolgozóinak képviselőjét, a szülőket és iskolánként a diákok és a fenntartók képviselőit. Indítsuk el mi Budaörsön az érdemi párbeszédet!

A találkozások célja, hogy konstruktív javaslatok által előremutató megoldásoknak tudjunk hangot adni úgy, hogy minden érintettnek lehetőséget biztosítunk a felszólalásra.

Adjunk hangot a megoldásoknak együtt, mert az oktatás közös ügy!

Megfigyelőnek az ülésekre az oktatási 9 pont megalkotóinak delegáltjait is meghívjuk. Az oktatási kerekasztal megbeszélésről felvételek készülnek, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen kezdeményezésünk.

 

Regisztráció e-mail formájában:  oktatasi.dialogus@gmail.com

 

E-mailben, kérjük, tüntessék fel a regisztráló személy nevét, e-mail címét, ahova a visszaigazoló e-mailt kiküldhetjük, az intézményét és azt, hogy milyen szerepben fog megjelenni az ülésen (diák, fenntartó, intézményi dolgozó, vezető stb.)

 

Az intézmények delegáltjainak listáját az alábbi űrlap kitöltésével tudják megtenni:
https://forms.gle/SkfCBk5LzgtowGVE8

 

Kérem, az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezzenek az eseményre egyénileg:
https://forms.gle/bctsnMvQ9H49iVS18

 

Várjuk a mielőbbi találkozást!

 

Üdvözlettel:
Dialógus az Oktatásért/Budaörs
Budaörsi Oktatással foglalkozó szakemberek, civilek, állampolgárok kezdeményezése”

 

 

kerekasztal

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.