Felújítást záró önkéntes napot szerveznek a Budaörsi Tanodában

(Budaörs, 2023. január 4. – Budaörsi Infó) Új épületbe költözik a Budaörsi Tanoda, a Farkasréti út 2.C szám alá. A felújítási munkálatokat tavaly kezdték el, és már csak egy záró nagytakarításra van szükség.

 

 

Az, hogy a Budaörsi Tanoda új épületbe költözhet, az Önkormányzat támogatásának és a budaörsi önkéntesek segítségének köszönhető.

Az épület belső burkolási, villany-, fűtés- és vízszerelési munkálatait az Önkormányzat megbízásából szakemberek végezték, a takarítási, festési és kerti munkákat pedig a tanodások lelkes önkéntesekkel.

 

 

tanoda_feljitas202208 (16)

 

Eddig két önkéntes napot szerveztek a Tanoda munkatársai augusztusban és szeptemberben, amelyeket a Budaörsi Infó is promotált és beszámolt róluk. Így sikerült az udvart megtisztítani, füvesíteni, kerítést állítani és a bejárati kaput lefesteni.

 

 

tanoda_felujitasszeptember (4)

 

tanodafelujitas3g

 

Az épületben található szobákat kifestették és a régi Tanoda épületéből áthordták a könyveket, valamint a tanításhoz szükséges eszközöket.

 

 

tanodafelujitas2

 


tanodafelujitas

 

 

Lakatos György, a Budaörsi Tanoda vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy már célegyenesben vannak a felújítással.

 

 

nokellenieroszakinfo2lakatosgyorgy

 

„Még egy utolsó önkéntes napot szervezünk a Budaörsi Tanoda új épületében.

Olyan önkéntesekre lenne szükségünk, akik segítenének nekünk január 8-án szétválogatni a tankönyveket, elrendezni a polcokat és kitakarítani a szobákat. Nehéz fizikai munka már nem lesz.

Nagyon hálásak vagyunk a budaörsieknek, hogy eddig is ilyen sokat segítettek, és köszönjük ha még ezt az egy vasárnapi napjukat nekünk szentelik.”

 

 

 

White Purple Cleaning Services Instagram Post - 1

 

 

Korábbi cikkeink a témával kapcsolatban:

 

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2022/12/17/a-budaorsi-tanoda-januar-15-en-mar-az-uj-epuleteben-folytathatja-a-munkajat-a-varosnak-es-sok-onkentesnek-koszonhetoen/

 

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2022/09/29/onkentes-napok-a-budaorsi-tanodaban/

 

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2022/09/12/ii-onkentes-nap-a-budaorsi-tanodaban-varjak-a-segitok-jelentkezeset/

 

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2022/08/29/kozossegi-felujitas-talan-mar-iden-uj-epuletbe-koltozhet-a-budaorsi-tanoda/

 

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2022/08/24/uj-helyre-koltozik-a-budaorsi-tanoda-kozossegi-felujitasra-hivjak-a-budaorsieket/

 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.