II. Önkéntes Nap a Budaörsi Tanodában – Várják a segítők jelentkezését!

(Budaörs, 2022. szeptember 12. – Budaörsi Infó) Új épületbe költözik a Tanoda hamarosan, a Farkasréti út 2.C szám alá, viszont előtte még sok a teendő. 2022. augusztus 28-án önkéntes napot szervezett a Budaörsi Tanoda, amiről a Budaörsi Infó hírt adott. A következő közösségi felújítás időpontja 2022. szeptember 25., 11.00 – 16.00 óráig. Várják az önkéntesek jelentkezését!

 

 

Az első önkéntes napon felújítási munkálatokra hívták a budaörsieket, akik közül többen segítségükre siettek a gyerekeknek.

Lakatos György, a Tanoda vezetője a Budaörsi Infónak méltatta a segítők munkáját, köszönetet mondott az Önkormányzatnak és elmondta, hogy a munkálatok oroszlánrésze még hátra van, hiszen a vizesblokkok és a belső padló burkolatok is kicserélésre kerülnek majd.

 

 

tanoda_feljitas202208 (1)

 

„Viszont addig is még van feladat bőven. Szeptember 25-én ismét önkéntes napot szervezünk és haladunk tovább a munkálatokkal. Festeni, takarítani, ásni, pakolni fogunk, ebben kérjük a budaörsiek segítségét. Ismét egy finom ebéddel jutalmazzuk a segítséget.”

 

 

tanoda_feljitas202208 (12)

 

A munkálatok mindeközben is haladnak, az épület külső festése és a kerítések javítása is megtörtént az elmúlt hetekben. Arról, hogy lesz e 3. önkéntes nap még nem tudott biztos információt adni Lakatos György, elmondása szerint ez a következő önkéntes napjukon fog kiderülni, hogy milyen jól haladnak a feladatokkal.

 

Előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet: 30/6498358, romanoglaso@gmail.com.

Most minden segítség számít.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 


 

Korábbi cikkeink a témával kapcsolatban:

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2022/08/24/uj-helyre-koltozik-a-budaorsi-tanoda-kozossegi-felujitasra-hivjak-a-budaorsieket/

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2022/08/24/uj-helyre-koltozik-a-budaorsi-tanoda-kozossegi-felujitasra-hivjak-a-budaorsieket/

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.