A Budaörsi Sport Club két asztaliteniszezője is részt vesz a magyar válogatott tagjaként a felnőtt Európa-bajnokságon

 

(Budaörs, 2022. augusztus 12. – Budaörsi Infó) Augusztus 13-21 között kerül megrendezésre a felnőtt asztalitenisz EB. A női válogatott Bálint Bernadett, Hartbrich Leonie, és két budaörsi sportolóból áll.

 

 

Póta Georgina és Madarász Dóra az egyéni versenyszámok mellett egymás oldalán játszik a női páros versenyszámban, Dóri vegyespárosban is asztalhoz áll a budaörsi színekben korábban utánpótlás Európa-bajnoki címet szerző Ecseki Nándorral.

 

 

1200potageorgina_960px_960px

 

A mostani kontinensviadal érdekessége, hogy szinte teljesen egy időben kilenc olimpiai sportág Európa-bajnokságának ad otthont München városa.

 

 

asztalitenisz

 

Ha már EB, akkor szintén büszkén számolhatunk be arról, hogy szeptemberben Kolozsváron rendezik az U21-es Európa-bajnokságot, ahol a magyar színeket Dari Helga Adél képviseli.

Helga komoly szerepet vállalt az SH-ITB Budaörsi Sport Club női csapatának májusban megszerzett hatodik magyar bajnoki címében.

 

darihelga

 

Mindhárom budaörsi sportolónak sok sikert kívánunk az Európa-bajnokságokon, valamint természetesen minden magyar indulónak szurkolunk.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.