Áthelyezték az üveggyűjtő konténereket az Aradi utcától a Kereskedők útjához

(Budaörs, 2022. július 1. – Budaörsi Infó) Az Aradi utca Szerviz út irányába eső végénél elhelyezett üveggyűjtő konténereknél rendszeresen előfordult, hogy nem megfelelően használták. Ezért a helybéli budaörsi lakosok felkeresték a körzet önkormányzati képviselőjét, Dr. Tóth Ferencet, hogy segítsen megoldást találni erre a problémára.

 

 

A lakók sokáig türelemmel voltak, de most már nagyon zavarónak tartották, hogy gyakran szombaton reggel még 5 óra előtt dobálják be emberek a konténerbe az üvegeket.

Sokszor előfordult az is, hogy késő este vagy hajnalban álltak meg autókkal a konténer mellett, és nagy mennyiségű üveget dobáltak bele, rettentő nagy zajjal, csörömpöléssel.

Azt kérték a lakók, hogy ha lehetséges, akkor helyezzék át máshová a konténert a közvetlen közelükből.

 

 

hulladek

 

Dr. Tóth Ferenc a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az illetékes városházi iroda megvizsgálta a helyzetet és indokoltnak találta az intézkedést.

 

 

tothferenc2019

 

„Ennek alapján az üveggyűjtők egy olyan helyre kerültek áthelyezésre a Kereskedők útja és az Alsóhatár út kereszteződésébe, ami távolabb fekszik a lakóházaktól.

Persze a legjobb megoldás az lenne, ha normálisan,  kulturáltan és rendeltetésszerűen használná mindenki ezeket gyűjtőket, és akkor el lehetne kerülni a hasonló problémákat.”

 

 

terkep

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.