A májusi Budaörsi Infó a postaládákban!

(Budaörs, 2022. május 21. – Budaörsi Infó) A májusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a budaörsi református templom átadó ünnepségéről olvashatnak. Ugyanezen az oldalon a Dr. Tóth Ferenccel, a 4. számú választókörzet képviselőjével készült interjúnkat találják, amiből megtudhatják, hogy miért fontos, hogy jól láthatók legyenek az utca név táblák.

 

 

ujsajg7

 

A harmadik oldalon a legutóbbi képviselő-testületi ülésről találnak bővebb információt. Azt is megtudhatják, hogy melyik területen fogják bővíteni a térfigyelő kamerákat.

 

ujsag5

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

ujsag4

 

A hatodik oldalon egy Ukrajnában meghalt lány történetről olvashatnak, akinek Budaörsön ültettek emlékfát.

 

ujsag3

 

A hetedik oldalon A közjegyző segít sorozatunk tovább folytatódik. Májusban a rég elfeledett földek örökléséről van benne szó.

 

ujsag2

 

Újságunk hátlapján egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el és készítsenek a recept alapján mennyei almás süteményt (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu)

 

ujsag

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2022-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.