Bejutott a Bajnoki Négyes Döntőbe az SH-ITB Budaörsi Sport Club női csapata

(Budaörs, 2022. május 4. – Budaörsi Infó) A Final Four május 14-15-én Komlón kerül megrendezésre. A múlt hétvégi mérkőzésekkel véget ért az asztalitenisz női Extra Liga 2021/2022-es bajnokságának alapszakasza.A budaörsi csapat 20 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel zárva második helyen kvalifikálta magát a Négyes Döntőre.

 

A budaörsi gárda ötszörös magyar bajnok, ebből kettőt a legutóbbi két bajnoki szezonban szerzett, így címvédőként várja a komlói hétvégét. A mostani bajnokság fő esélyese az Erdért SE csapata, akik erre a bajnoki szezonra két európai klasszis játékossal is megerősödtek.
A Póta Georgina, Fazekas Mária, Dari Helga és Maksuti Aneta összetételű, Bachman Péter edző által felkészített Budaörsi Sport Club célja a döntőbe jutás, ehhez a május 14-i elődöntőben az alapszakasz harmadik helyezettjét, a Kecskeméti Spartacust kellene felülmúlni.
Amennyiben sikerül bejutni a vasárnapi döntőbe ott a papírforma szerint az Erdért csapatával kerülnek össze a budaörsiek, akikkel a tavaszi fordulóban 5:5-ös döntetlent játszottak, ősszel a fővárosi csapat nyert 6:3-ra.
Ha az SH-ITB Budaörsi Sport Club dobogós helyen végez a bajnokságban, akkor ez lehet 2010 óta megszakítás nélkül a 13. csapatbajnoki érme.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.