A rendőrségen kötött ki a csábító

Internetes társkereső oldalon megismert férfitől csalt ki több mint ötmillió forintot egy sarkadi nő. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

 

Csalással gyanúsít a rendőrség egy sarkadi nőt, mert 2021 februárjától kezdődően részletekben több mint ötmillió forintot kért kölcsön egy internetes társkeresőn megismert férfitől. A 34 éves vésztői férfi írt először a nőnek, az üzeneteire választ is kapott. A nő elpanaszolta, hogy válófélben van, várandós és nincs pénze. Fotókat küldött magáról, majd különböző összegeket kért kölcsön a férfitől.

Azt mondta neki, hogy ha eladják a volt férjével közös házukat, akkor megadja a tartozását és együtt új életet kezdenek. Többek között ügyvédi munkadíjra is kért pénzt, majd amikor a férfi már gyanút fogott és fel akarta hívni az ügyvédet, hogy megkérdezze, miért nem halad az adásvétel, a nő megadta neki az élettársa édesanyjának telefonszámát. A 43 éves nő ügyvédnek adta ki magát és úgy válaszolt a kérdésekre, emellett egy bankszámlaszámmal is segített, arra tizenegyszer utalt a becsapott férfi.

A rendőrség az ügyben elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a 22 éves sarkadi nő, valamint élettársa édesanyja ellen csalás bűntett miatt vádemelést javasol. A Szeghalmi Rendőrkapitányság az ügy iratait 2022. január 6-án továbbította az ügyészségre.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.