A decemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2021. december 15. – Budaörsi Infó) A decemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

A 2015-ös évben „Állatmentor programot” indított a Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online. Olyan menhelyi kutyusokat és cicákat mutattunk be Önöknek, akiknek nem sok esélye volt arra, hogy gazdit találjanak. Így talált gazdira Öcsi a celEB vagy Stella a házőrző cica is. Azóta is többé vagy kicsit kevésbé sikeres mentési akciót bonyolítottunk. Most karácsonyi ebmentésre hívjuk a budaörsieket decemberi lapszámunkban.

 

 

info21deec (4)

 

 

A 2021. évet sajnos továbbra is két döntő tényező határozta meg: a covid-járvány és az önkormányzatokat érintő brutális kormányzati megszorítások – áll Wittinghoff Tamás polgármester a Budaörsi Infó olvasóinak készült évértékelőjében, amit a harmadik oldalon találnak.

 

 

info21deec (7)

 

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

info21deec (6)

 

 

A Budaörsi Infó és a budaörsi kerékpáros egyesület, a Fillari-Team Télen-nyáron két keréken című cikk-sorozatának legújabb részében a téli kerékpározással kapcsolatban osztunk meg hasznos információkat az újság hatodik oldalán.

 

 

info21deec (5)

 

 

2021. december 8-án ünnepi testületi ülés keretében átadták a városi díjakat: a Hauser József-díjat és Budaörs Város Önkormányzat Testnevelési és Sport Díjakat. Erről a hetedik oldalon találnak információt.

 

 

info21deec (1)

 

Újságunk hátlapján egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el, és készítsenek a recept alapján mennyei csokis-diós süteményt (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu).

 

 

info21deec (2)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2021-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

nyomtatottujsagderek

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.