A Legendás állatok és megfigyelésük 3. epizódjának bemutatója korábban lesz

Új dátumot kapott a Legendás állatok és megfigyelésük 3. epizódjának bemutatója, 2022. júliusa helyett április 15-én a mozikba kerül a Harry Potter-univerzum legújabb darabja.

 

 

A The Secrets of Dumbledore (Dumbledore titkai) című epizód sztárjai, a címszereplőt alakító Jude Law és a Scamandert játszó Eddie Redmayne mellett Mads Mikkelsent is láthatják a nézők, ő a főgonosz Gellert Grindelwald szerepében Johnny Deppet váltja  – írta a The Hollywood Reporter.

Mivel Dumbledore tudja, hogy Grindelwald át akarja venni a hatalmat a varázslóvilág fölött, Scamandert bízza meg a veszélyes küldetésre induló csapat vezetésével, mely a gonosz ellen küzd. Az úton régi és új lényekkel, valamint Grindelwald egyre nagyobb számú követőjével ütköznek meg.

A David Yates rendezte harmadik rész a 2016-ban bemutatott Legendás állatok és megfigyelésük, valamint a 2018-as Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című epizódokat követi.

A forgatókönyvet megírásában a varázslóvilág megalkotóját, J. K. Rowlingot Steve Kloves segítette, Rowling a producerek között is szerepel.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.