NEK – BKK: újabb lezárásokra kell készülni a hét közepétől

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) előkészítő munkálatai miatt újabb forgalmi korlátozásokra kell készülni a hét közepén a fővárosban: két éjszakára lezárják az Andrássy út egy szakaszát és a Dózsa György úton is lesz lezárás – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

 

 

Közleményükben azt írták: szerdáról csütörtökre virradó éjjel 22 óra és 6 óra között, illetve másnap, csütörtökről péntekre virradó éjjel ugyanebben az időszakban lezárják az Andrássy utat az Oktogon és a Hősök tere között. A keresztirányú forgalmat átengedik, de időszakosan korlátozhatják az áthaladást.

Szintén csütörtökről péntekre virradó éjjel 22 óra és 6 óra között lezárják a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között, de a Szondi utca keresztirányú forgalmát átengedik.

Hétfőtől szeptember 14-ig lezárták a Hősök terét és a Kós Károly sétányt. Szintén korlátozták a forgalmat a Hősök tere és Gundel Károly út között az Állatkerti körút egy szakaszán ebben az időszakban.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal kapcsolatos további közlekedési változásokról és lezárásokról a BKK folyamatosan tájékoztatást ad, a legfrissebb információk a https://kozut.bkkinfo.hu/ oldalon is elérhetők – jelezte a közlekedési társaság.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.