Az augusztusi Budaörsi Infó a postaládákban!

(Budaörs, 2021. augusztus 18. – Budaörsi Infó) Az augusztusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Az Infó második oldalán arról olvashatnak, hogy új elektromos buszok állnak forgalomba idén a 40-es vonalán Budaörsön. A pontos részleteket a Budaörsi Infó nyomtatott számában is megtalálják.

 

 

infoaugusztus33

 

A harmadik oldalon a lomtalanításról találnak tájékoztatást és arról, hogy hogyan változott a szelektív hulladékgyűjtő sziget használata a budaörsi lakótelepen. Az Önkormányzat szigorításokat vezetett be annak érdekében, hogy megakadályozza a nem szabályos hulladéklerakást.

 

 

infoaugusztus6

 

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

infoaugusztus5

 

A hatodik oldalon a Budaörsi Infó és a Fillari Team kerékpáros egyesület közös sorozata folytatódik hasznos és praktikus jótanácsokkal, a Télen-nyáron két keréken! 

 

 

infoaugusztus3

 

A hetedik oldalon – a Közjegyző segít szakértői cikk-sorozatunk újabb részében – Dr. Széchényi Kristóf, budaörsi közjegyző arról ad fontos infókat olvasóinknak, hogy mit tegyenek, ha hagyatéki eljárásban egyezséget szeretnének kötni.

 

 

infoaugusztus2

 

 

Újságunk hátlapján egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el és készítsenek a recept alapján mángoldos tejszínes tésztát (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu)

 

 

infoaugusztus

 

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2021-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

 

info_2021aug

 

 

infoaugusztus0

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.